fredag 31 oktober 2014

Sista lediga fredagen

Idag är det min sista fredag som mammaledig. Hur deppigt låter inte det?!
Vi har bestämt att göra denna helg till en superduperhelg för att jag ska vara lite stark och energifylld inför arbetslivet som väntar. Vi började redan i onsdags faktiskt med att maken jobbade halvdag, Svea hämtades tidigare på dagis och syster och Ludwig kom på lunch. God mat, mys och obligatoriskt kuddkrig=)

I går drog vi in till stan och shoppade, fikade och åt lunch, helt barnfria. Det var bara konstigt. Vi hämtade ungen och gick på promenad till lekparken istället. 
Avslutade med en ruggigt god middag, lammytterfilé provencale med tryffel och gräddkokta bönor, ett glas rött fick vi också:) Mysimys på högsta nivå och det var bara torsdag! 

Idag fick vi sova ut men då vaknade en av oss 06.30... Vi tände ljus och gjorde eld i kaminen och åt frukost framför tv'n. Skruttan fick vara ledig från dagis och busa med pappa istället. Mamman drog in till stan och förlustade sig med hon med hatten. En lyxlunch på Hambergs är en finfin avslutning på föräldrarledigheten och en perfekt början på helgen.
Det var så skönt att få åka iväg själv och njuta med en vän, ett glas chablis och en och annan hummer. 

Tack Annica för en härlig lunch, vi kan lyxa vi;)


Nu tar vi helg på riktigt! 



Inga kommentarer: