söndag 30 september 2012

Lisas möhippa

I fredags skulle Lisa och Erika komma på tjejmiddag hos mig, trodde Lisa ja;)

Klockan fyra stormade vi in på hennes jobb och festen invigdes till ljudet av en poffande champagnekork! Hon var i chock!

Först fick hon en klänning på för att matcha oss, vi hade diva-tema. Sedan åkte vi limousin runt stan och upp till gränby centrum där hon fick gå in och köpa champagne och kondomer. Det gjorde hon utan att blinka!

Efter förfesten i limon var det dags för mer skumpa och sushi hemma hos oss som min underbara make förberett och serverade oss.

Lisa fick visa upp sina hemmafrukunskaper och svara på frågor som hon klarade galant. För det vann hon en fotografering hos fotograf Patrik Söderman. Hon ska ta med maken och äntligen få till ett fint bröllopsfoto.
Hon fick också en praktisk kokbok och om det skulle dyka upp tråkiga dagar i äktenskapet, en pruttkudde. Som var sönder. Det är ett gott tecken på att den troligen inte kommer behövas;)

Eftersom vi inte var bjudna på bröllopet i New York (fräckt) och inte heller någon bröllopsfest, så beställde vi en bröllopstårta till dessert. Man måste ha en bröllopstårta, det ger tur! Den ska Brudparet frysa in och sedan ta fram på sin ett-års dag och äta tillsammans.

Vi partajade, babblade, tjoade, grät, dansade, spillde, skrattade och njöt hela natten och det var den roligaste kvällen på länge.
Tack Annica, Erika, Linda och så klart , Lisa!

Och stort grattis Lisa och Palle. All lycka till Er!

Inga kommentarer: