onsdag 27 november 2013

Svea 3 månader idag!

Lillskruttans tre-månaders dag firades med en spruta i vardera lår:(
Hon var så jätteduktig, klart hon blev ledsen och grät men det gick snabbt över. 

Efteråt åkte vi till gränby och firade Sveas stora dag med en ny amnings- bh till morsan. Fasen vad det är besvärligt att hitta bra såna. Man ska inte använda såna med skena i för det kan trycka till mjölkgångarna osv osv men det är ju NU om någonsin jag behöver skenor för att hålla upp bomberna! Nåväl, det blev en mjuk och skön en så ni får stå ut med att det hänger ett tag till...
Svea blev mycket nöjd;)

Sedan drog vi vidare till farsans jobb och slet med oss honom ut på landet för lite pyssel. 
Hon verkar gilla stugan:) Ska bli så kul i sommar när hon kommer rulta runt i gräset där ute. Rutschkana, gunga och sandlåda står på önskelistan. Längtar!


I stugan var det ca 7 grader kallare än ute. Vi riktigt kände hur det drog iskall luft mellan rummen. Burr var ordet! Ska det verkligen kunna vara kallare inne än ute?
Väl hemma igen tog vi oss ett värmande bad. Svea älskar att bada och plaska och jag tänkte att hon kunde vara värd lite skoj så vi hoppade i. Denna gång var det så skoj så hon sket på sig!! Inte mycket men tillräckligt för att morsan skulle få panik. Skitunge! 
Det var det mysiga badet det. Bara till att duscha av sig och kliva upp. 
Inbillar mig att det säkert är bra för huden, som lerinpackning typ, eller nåt...

Hon fick lite alvedon mot febern men verkar inte vara så väldans sliten av vaccineringen, hoppas det inte blir värre än så här. Nu ligger hon mellan oss i sängen (dagen till ära) och sover så sött.
I morgon ska vi på föräldrarträff, till bibblan och sen på massage. Om hon orkar ❤️

Kram! 

Inga kommentarer: