söndag 15 maj 2011

Slapp söndagmorgon

Vi har inte åkt ut till stugan denna helg, kanske vi åker i em. Allt beror på de fruktansvärt missvisande metrologerna på tv. Det har ju inte regnat en droppe här, det har tom varit varmt och soligt. Vi är lurade igen. Det skulle vara ruskigt dåligt väder med åska och ösande regn hela helgen, och kallt också. Inte för att det gör ngt, men allvarligt, varför finns vädret på nyheterna egentligen? Kunde vi inte få se en solskenshistoria istället?

Blir nog en sväng till Bauhaus idag, behöver färg till köket i stugan, skall lacka om luckorna också. Men, jag har stort behov av att inte göra någonting, kroppen säger det. Slappa, gör ingenting, sitt i solstolen och sov, gör det - Säger kroppen, och då gör jag det.

Igår var Ludde och hans mor här på besök. Det var kul! Ludde kommer bli en rikitig busunge, han visar tecken på det redan nu. Pillimarisk är han. En bestämd ung man som inte kommer nöja sig med vad andra säger, det är vad han tycker som gäller. En Windh helt enkelt. Det ska bli spännande att se hur han utvecklas.

Cornelis och jag ligger här i sängen och dricker bantarsmoothies och kaffe och försöker komma på om vi ska göra något alls idag. Det lutar inte åt det just nu. Vi ligger kvar lite till...

1 kommentar:

Malin sa...

Du vet, Ludde är rätt så bestämd han. Du ska se när det inte går som han vill, då blir det stampa i golvet och hoppa på stället...:) Men han är ju så söt så det är bara för kul att titta på honom :)