tisdag 21 februari 2012

Sommar i stugan


Vi har stora planer för stugan i år. Bla ska den få ett nytt kök är det tänkt. Det blir ett vitt högblankt från ikea med största sannolikhet, den nya kylen/frysen som vi fick av mors Göran står och väntar på att få en plats och då måste vi riva ut där den gamla står för att få rum, då kan vi lika gärna riva ut allt när vi ändå är på gång. Mer förvaring skulle sitta fint och ett kök i bra arbetshöjd skulle inte heller vara dumt. Kanske lyxa till det med en fläkt över spisen också. Lytzendimman var inte bra då och är inte heller populär nu.


Här har vi plåtstolarna som borde finnas runt matbordet. De är så snygga! Pallarna och lampan kommer från Åhléns, såg dem på stan igår. Lampan kostar 599 och pallarna 399, inte så farligt dyrt. Gungstolen Värmdö däremot kostar 995kr och finns på ikea och det kommer garanterat stå två såna på terrassen, senast i maj, med en fårfäll att sitta på kan vi ha dem redan i mars... Kroken Hjort kostar 199 och finns också på Åhléns, den tycker jag är söt. Det känns som att stugan kommer få sig ett litet lyft och det är plåt och metall som gäller. Jäklar vad jag längtar dit ut!

Idag satt vi på balkongen och solade, fullt påklädda men än dock så satt vi där utan att frysa ihjäl eller isa fast. Skööönt! Solen gör livet så mycket lättare och den skvallrar om att våren är på väg. Leve solen!






1 kommentar:

Malin sa...

Snygga saker! Kommer bli kanonfint där ute :) Puss!